Είμαστε από τις σημαντικότερες εταιρίες της Νοτιανατολικής Ευρώπης στην εκπροσώπηση καινοτόμων υλικών αρχιτεκτονικών εφαρμογών & διακόσμησης και τον εξοπλισμό έργων ειδικών απαιτήσεων όπως ξενοδοχεία, συνεδριακοί χώροι, χώροι εστίασης, σκάφη αναψυχής, πλοία, κτίρια γραφείων, καταστήματα, θέατρα, οργανισμοί, ιατρεία, κλινικές, ιδιωτικά νοσοκομεία, πολυτελείς κατοικίες κ.α. Συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, κατασκευαστικές εταιρίες, ιδιώτες και όλους όσοι έχουν ένα όραμα για το χώρο τους και θέλουν να το πραγματοποιήσουν.

Παρέχουμε αρχιτεκτονικά υλικά, ανοξείδωτα πλέγματα, μεταλλικές κουρτίνες, ειδικών προδιαγραφών ταπετσαρίες τοίχου και υφάσματα, αντικείμενα design και φωτιστικά, τα πολυτελή Beautyrest by Simmons|Treca στρώματα και κρεβάτια, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μοκέτες και δάπεδα, λινά και Hotel Accessories. Μοναδικά προϊόντα, τολμηρές ιδέες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Materiality. Η δική μας πραγματικότητα λέγεται πρωτοπορία.

Λειτουργούμε ως σύμβουλοι προμηθειών και προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα προϋπολογισμών για επιδοτήσεις. Αποτελεσματική διαχείριση αγορών με εξασφαλισμένο ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα χρονικά και οικονομικά πλαίσια. Υποστήριξη μελετών αρχιτεκτόνων και διακοσμητών Η οργάνωση, η ταχύτητα και η ευελιξία που χρειάζεστε βρίσκεται εδώ, σε μια σειρά συμβουλευτικών υπηρεσιών που η εταιρία μας έχει αναπτύξει και εξελίξει, διευκολύνοντας λειτουργικά τη συνεργασία, εξοικονομώντας χρόνο και βοηθώντας στην καλύτερη οικονομική διαχείριση κάθε έργου.

Βρείτε το χώρο σας, Βρείτε έμπνευση, ιδέες, συνεργασία. Ζητήστε, συζητήστε και απαιτήστε. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις γύρω από τα υλικά και την εφαρμογή τους. Για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τα design objects που ονειρεύεστε. Για κάθε άτομο και για κάθε δημιουργική ομάδα που αναζητά κάτι καινούριο, έχουμε τις απαντήσεις.

Βρισκόμαστε στην Καλλιθέα στο τέρμα της οδού Αχιλλέως και Λυκούργου 252, μπροστά σας με τον (υπό κατασκευή) χώρο Architectural Design Materials. Δεξιά και στο αριστερό σας χέρι στο νούμερο 248 το Hospitality Contract με Beautyrest by Simmons|Treca στρώματα και κρεβάτια, ταπετσαρίες τοίχου και υφάσματα, μοκέτες και δάπεδα, λινά και Hotel Accessories. Στο νούμερο 240 τα γραφεία της εταιρίας, Indoor Outdoor Furniture και Lightings.  Ώρες Εργασίας 8:30-16:30  Δευτέρα έως Παρασκευή. Η εταιρία παραμένει τον Αύγουστο κλειστή.